Vad händer i bloggvärlden? Vi vet.

Bloggen expanderar

Jag har nu bloggat i snart över fem år, och jag verkligen älskar det jag gör. Att kunna dela med sig av sina tankar och åsikter till människor runt omkring mig känns hur bra som helst. Bloggen har blivit min egen lilla bebis och jag kommer aldrig någonsin behandla den lilla. Den kommer alltid att vara prio ett i mitt liv.

Däremot så ställs jag nu inför en prövning då jag bestämt mig för att starta webshop på den hemsida jag byggde för två år sedan. Från början var min tanke att bara ha en sajt om mig själv och vad jag sysslar med. Där har det alltid varit mest fokus på bloggen. Men nu har jag efter mycket fram och tillbaka tänkande bestämt mig för att sälja produkter i min egen lilla webshop.

Då jag alltid velat ha en egen butik mitt i centrum, har jag nu kompromissat med mig själv och istället tänker jag starta en webbshop. Jag kommer erbjuda alla möjliga sorters produkter du kan tänka dig. Men det viktigaste är att jag själv gillar produkten. Jag kommer nämligen bara att köpa in och sälja produkter som jag själv anser är bra och prisvärda. På så sätt kommer ni som kunder också alltid kunna vara säkra på att det ni köper är en bra vara som är värd pengarna.

Jag kommer alltid att ha ett visst utbud av produkter som jag alltid älskat, men varje vecka kommer jag lansera en ny produkt i shopen. Detta kommer troligtvis vara en produkt som jag nyligen stött på ute i butikerna och som jag vill tipsa er läsare om. Nu kanske ni undrar varför ni ska handla i just min shop. Jo, jag kommer nämligen sälja dessa produkter för billiggare priser än ute i butikerna. Jag beräknar att det ska vara ca 30% billigare i min webshop.

Så alla ni trogna läsare av min blogg, håll tummen för mig! För snart kommer ni inte bara kunna följa mitt liv, utan också använda samma produkter som jag. Hoppas vi ses snart!