Vad händer i bloggvärlden? Vi vet.

Dags att starta webshop

Jag har ändå sedan internets uppsving varit intresserad av allt som händer på nätet och i hela cybervärlden. Jag är helt säker på att allt mer saker kommer ha med nätet att göra, och snart är allting runt omkring oss relaterat till det. Då jag just nu har både en egen blogg, hemsida, it-företag och en designbyrå, tänkte jag nu ge mig in i e-handeln på riktigt. Det är nog den enda kategorin som jag ännu inte vidrört, och därför så känns det hur spännande som helst. Jag kan inte så mycket om just webshopar men jag är säker på att jag kommer att klara det galant.

Då jag redan har ett it-företag och designbyrå, vet jag med all säkerhet att jag kommer få all den hjälp och stöd jag behöver. Framförallt kommer jag att få hjälp med vilka betaltjänster jag bör använda mig av. Jag vet hur viktigt och centralt detta är för en webshop, så jag kommer lägga ner mycket energi på just detta. Det kommer främja min kundkrets, då de kommer känna sig trygga med sina köp och betalningssättet. Troligtvis kommer jag att erbjuda olika sätt, så att kunden kan välja mellan att betala direkt med kort, faktura eller på postförskott.

Det enda jag kan göra nu är att se fram emot ännu ett nytt och spännande projekt. Förhoppningsvis kommer det bli lika lyckade som alla andra jag arbetat med.